Kundomdömen

Vår verksamhetsidé, 'Customer Trust, a Russell Must', brinner starkt i vårt företag. Våra mål och syften uppdateras årligen vilket ser till att vi befinner oss i förgrunden av processlösningar.


Ray Singh
Managing Director, Russell Finex

 

What our clients say about us

"Vi behövde ett siktsystem som gjorde det möjligt för oss att kontrollsikta vårt mjölkpulver och att uppfylla inte bara Nestlés utan även Chiles standarder samt kraven i de länder till vilka vi exporterar mjölkpulver. Med en industri som ställer krav på 2 mm siktning var det viktigt att välja en sikt som klarar detta utan att kapaciteten i produktionsprocessen sjunker."
Nestlé Chile
Jaime Sanchez

jotun-installation
"Med införandet av Russell Compact Screeners har vi sett en dramatisk ökning av vår sikteffektivitet, som gett oss avsevärda fördelar."
Jotun A/S
Idar Larsen
"Vi kommer alltid en Russell sikt på grund av dess design, finish och prestanda med högsta kvalitet. Det är uppenbart att denna enhet har utformats speciellt för den här typen av applikation."
Cipla
Tapas Datta
"Russell Compact sieves har maximerat vår produktion och samtidigt garanterat en konsekvent hög produktkvalitet. Dessa vibrationssikar är robusta, välbyggda och deras design gör dem lättanvända och enkla att ta isär för rengöring"
Centura Foods
David Caddell
"Jag är säker på att Eco filtret har betalt sig själv på grund av ökad produktivitet och minskat avfall. Men vi har nog sparat in mest på grund av alla hälso- och säkerhetsfördelar."
Neville Chemical Company
Rob Lonergan, General Manager Anaheim plant
"Med hjälp av Vibrasonic systemet har vi kunnat arbeta med kunder inom medicin och att uppnå deras specifikationer för fina pulver och snäva partikelstorleksfördelningar. Alla tillverkare som behöver exakt och effektiv siktning under 150 mikron bör överväga ett sådant system."
Reading Alloys
Dr. Colin McCracken, Development Manager of Powder Products
"Med minskade kostnader för avfallshantering och ökad produktionsdrifttid, spelar Russells Liquid Solid Separator en väsentlig roll i att hjälpa Finlays förbli Storbritanniens ledande tillverkare av koffeinfritt te och specialitet te."
Finlay’s
Malcolm Eade, Plant Manager
"Efter att vi bytt ut fem originalseparatorer mot nya från Russel Finex, har vi ökat vår genomströmning med nästan 50%"
Zemex
Tom Oldaker, Plant manager Attapulgus site
"Vi specificerade en Russell sikt eftersom vi redan har erfarenhet av Russells kvalitet och är helt säkra på utrustningens tillförlitlighet och den tjänst som erbjuds av företaget är oöverträffbar."
Royal Crown Derby, Derby
Brian Bourne, Slip House Manager
"Jämfört med våra tidigare siktar, har vi fördubblat vår kapacitet på halva utrymmet. Men inte bara det, vi har även ökat avkastningen och samtidigt behållit kvaliteten och minimerat underhåll. Enheterna håller och håller – vi använder fortfarande vår ursprungliga 15 år gamla sikt vid massproduktion."
Toshiba
Becky Pitz, Senior Process Engineer, TABS Toner Products
"Tack vare Russell Finex snabba leverans, var vi redo för produktion mindre än fyra veckor efter vår första kontakt. Detta tillät oss att möta våra kundkrav effektivt och vi sparade extra kostnader genom minskade produktionsförseningar."
Agrilectric
Quintin Richard, Packaging Supervisor
"Efterhand som vi har växt, har Russell Finex siktar hjälpt oss optimera vår kvalité och produktion. De har varit en väsentlig del av vår tillväxt då vi producerat OTC medicin och höjt ribban på kosttillskott till läkemedelsstandard."
Enzymatic Therapy
Dave Hoffman, Production Lead
vibro screen separator
"Med vårt nya Russellsystem på plats kan vi vara totalt trygga med förvissningen om att vår produkt är levererad till högsta standard."
Godiva Chocolate Inc.
Peter Van Ingelghem, Engineering and Maintenance Manager
"Russell Finex var det enda företag som var villigt att förse oss med en testenhet innan vi behövde åta oss att köpa någon utrustning. Detta gjorde att vi kunde prova testenheten ungefär en månad innan vi beslutade att detta helt klart var rätt val för oss."
Veolia Environmental Services
Peter Hithersay, Plant Manager Sheffield