Liquid Solid Separation Utrustning

Industriell separtionsutrustning för kontinuerligt borttagande av fasta partiklar ur vätskor.

Russell Liquid Solid Separator som används för att ta bort fasta partiklar ur vätskor använder centrifugalkraft för att uppnå hög kapacitet på fina siktdukar hela vägen ned till 20 mikron. Som en avancerad version av traditionella separatorer är den här maskinen perfekt för att minska kostnaden för avlopp och minimering av produktförlust. Russell Liquid Solid Separator kan anpassas till de flest applikationer där fibrösa partiklar skall tas bort från vätskor. Den är idealisk för filtrering med höga kapaciteter där en investering i andra separtorer eller centrifuger inte är genomförbar, den ökar produktionen och kan enkelt matcha kapaciten hos vibrerande siktar upp till 60”.

Enheten är operatörsvänlig eftersom den är enkel att använda och justera för att uppnå maximal separationskvalitet. Den är även enkel att rengöra, isärtagning och återmontering görs enkelt av en operatör. Som option finns även ett backspolningssystem som kan användas både under drift eller efter en produktionskörning.

Russell Liquid Solid Separator kan användas till ett brett spektrum av applikationer och kan anpassas för era processbehov för att förbättra er produktion och uppnå optimal separationskvalitet.

Annan tillgänglig separationsutrustning:

Silning av stora volymer vätskor

Liquid solid separation equipment for continuous removal of solids from liquids

Russell Liquid Solid Separator

Russell Liquid Solid Separator är idealisk för att ta bort partiklar ur stora volymer av vätskor och används vanligen för att reducera produkt spill och kostnaden för att bli av med avlopp.

För mer information:

Kontakta Oss
Säkerhetssiktning med hög kapacitet

Vibrating sieve for checking screening liquids and powders

Russell Compact Sieve

Hög kapacitetssiktning av pulver och slurries, passar enkelt in i produktionslinjer utan att kompromissa med kapaciteten. Tillgänglig i storlekar från 400 mm upp till 1500 mm diameter.

För mer information:

Läs applikationsexempel  Kontakta Oss
Multi-purpose mobil siktutrustning för vätskor och pulver

Versatile powerful vibrating screen machine

Finex 22 Sieve

Denna 600 mm diameter sikt är användbar för säkerhetssiktning likväl som för noggrann fraktionering av pulver och granulat. Höghastighets varianter finns också tillgängliga för besvärliga pulver och vätskor med hög viskositet.

För mer information:

Läs applikationsexempel  Kontakta oss

Vanliga användningsområden för Liquid Solid Separator™:

Material Maskvidd Kapacitet
  µm Mesh ltr/h (US) gal/h
Ostmassa & Vassle 40 400 42,000 11,100
Avloppsvatten 100 150 100,000 26,000
Tvätt av ull 120 125 20,000 5,300
Vetestärkelsevätska 100 150 15,000 4,000

Om ni inte hittar den siktningsmaskin eller filtreringsutrustning som bäst lämpar sig för era önskemål, vänligen Kontakta Oss med er unika förfrågan, så återkommer vi med förslag på hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

"Med minskade kostnader för avfallshantering och ökad produktionsdrifttid, spelar Russells Liquid Solid Separator en väsentlig roll i att hjälpa Finlays förbli Storbritanniens ledande tillverkare av koffeinfritt te och specialitet te."
Finlay’s
Malcolm Eade, Plant Manager