Vibrationsseparator

Finex Separator En Högpresterande Vibrationsseparator För Siktning Och Sortering Av Vätskor Och Pulver

Denna serie Russel siktutrustningar är designad för att erbjuda er en lösning anpassad efter era behov. Vare sig ni använder vibrationsseparator enbart för att avlägsna fin- och/eller överkorn eller letar efter en serie mycket noggranna produktindelningar, har vi den perfekta lösningen för er. Vi på Russel Finex använder oss även enbart av siktdukar av bästa kvalitet, vilket garanterar hög sikteffektivitet och längre livslängd.

Finex Separator™
Finex Separator graderar och separerar effektivt material på upp till fyra siktdäck. Dessa revolutionerande vibrationsseparator är designade för noggrann gradering och storleksindelning av våta eller torra material i upp till fem fraktioner samtidigt. Maskinens unika konstruktion ger stora förbättringar i siktnoggrannhet, kapacitet, ljudnivå, uppgraderingsmöjligheter jämfört med traditionella fjäderupphängda separatorer.

Annan tillgänglig separationsutrustning:

Kostnadseffektiv separation

Vibratory separator for grading, scalping, sizing and product recovery

Russell Eco Separator

Denna mångsidiga separator är en kostnadseffektiv lösning för att ta bort fasta partiklar eller produktåtervinning. Dessa konventionellt fjäderupphängda separatorer finns från 600 mm upp till 2 meters diameter.

För mer information:

Läs applikationsexempel  Kontakta oss
Finex 22 Sieve

Multi-purpose mobil siktutrustning för vätskor och pulver

Finex 22 Sieve

Denna 600 mm diameter sikt är användbar för säkerhetssiktning likväl som för noggrann fraktionering av pulver och granulat. Höghastighets varianter finns också tillgängliga för besvärliga pulver och vätskor med hög viskositet.

För mer information:

Läs applikationsexempel  Kontakta oss

Material

Maskvidd

Kapacitet

Modell

µm

Mesh

kg/h

lbs/h

Järn pulver

200

88

4000

8800

48″

Lödmetallpulver

42

325

1200

2650

48″

Tonerpulver

42

325

100

220

30″

Laktos

200

88

2500

5500

60″

Pulverfärg

140

120

600

1300

40″

Vanliga användningsområden

Vanliga användningsområden för Finex Separator™ Om ni inte hittar den siktningsmaskin eller filtreringsutrustning som bäst lämpar sig för era önskemål, vänligen Kontakta Oss med er unika förfrågan, så återkommer vi med förslag på hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

vibro screen separator
"Med vårt nya Russellsystem på plats kan vi vara totalt trygga med förvissningen om att vår produkt är levererad till högsta standard."
Godiva Chocolate Inc.
Peter Van Ingelghem, Engineering and Maintenance Manager