Maskinväljare

Hitta rätt maskin för dig Maskinväljare
Reset
  • Global sieving & filtration specialists


Industrier

 

Här på Russell Finex är vi stolta över det faktum att vi servar nästan varje industri i hela världen med utrustning av hög kvalité för att se till att era slutprodukter uppfyller specifikationskraven. Siktning och filtrering är en del av processen vid produktion av nästan alla tillverkade föremål idag.

Russell Finex har den mest omfattande serien av siktar och filtreringsutrustning på marknaden och med vår vidsträckta industrikunskap ser vi till att vår utrustning passar perfekt in på ert tillämpningsområde.

Vare sig ni behöver sikta inkommande ingredienser, uppfylla HACCP krav eller ta bort föroreningar av överkorn från era produkter, kommer vi känna till ert tillämpningsområde eller arbeta med er på nära håll, för att se till att vi tillgodoser en bra lösning som möter era behov.

Ni kan välja er näringsgren nedan för några av de huvudområden vi servar eller se vår sikt- och filtreringsserie

separation-equipment-for-food-and-beverage

Maskiner för siktning av mat och dryck

Högeffektiva siktar, separatorer och självrensande filter tillverkade att möta HACCP, HAZOP,FDA, USDA och andra juridiska krav.

separation-equipment-for-pharmaceuticals

Farmaceutiska screeningmaskiner

Sanitär “easy-clean” utrustning byggd av material av högsta kvalitet som levereras med omfattande dokumentation för kortare valideringstid.

chemicals-industry

Industrisilar och filter för kemisk industri

Separationsutrustning som säkerställer produktkvaliteten, ger noggrann partikelfördelning och skyddar efterföljande utrustning.

coatings-industry

Färg och lackindustri Siktutrustning

Förättra kvaliteten på era produkter, vi har ett brett program av siknings och filtreringslösningar som möter era krav.

ceramics-industry

Siktmaskiner för keramikindustrin

Uppnå optimal partikelstorlek med bibehållen kapacitet, vi har ett brett program av siknings och filtreringslösningar som möter era krav.

metal-powders-industry

Metallpulver siktningslösningar

Uppnå noggrann partikelfördelning och förbättra produktkvaliteten med våra högkapacitets siktar, separatorer och ultraljudsrensningssystem.

Water-Processing1

Miljölösningar och vattenbearbetning

Högeffektiv separationsutrustning som möjliggör effektiv återvinning av vatten vilket ger kostnadsbesparingar och reduktion av ert vatten avtryck.

recycling-industry

Screeningslösningar för återvinning

Från återvinning av plast till utvinning av oljor till bränsle, välj från ett brett sortiment högeffektiva separeringslösningar som passar perfekt för återvinningsbranchen.