Miljölösningar och vattenbearbetning

Screeningslösningar för vattenbearbetning på Russell Finex

I åratal har vi hjälpt företag rena avloppsvatten innan utsläpp, processavlopp och vi har nyligen även fokuserat på att hjälpa företag tillverka miljövänligare energikällor eller förbättra sin nuvarande produktion av energi..

Environmental-Coll

 

Vi har haft ett nära samarbete med hundratals företag som engagerat arbetar för att förbättra sin miljöpåverkan genom åren och har byggt upp en imponerande referenslista av stora kunder.

Några Viktiga Tillämpningar

Behandling av vatten
Water Treatment

Under de senaste åren har miljölagstiftningen antingen förbjudit vatten med höga halter av fasta partiklar, eller tagit avgifter för behandling beroende på nivån av fasta ämnen, BOD eller COD. Det är därför logiskt att rensa vattnet för att undvika eller reducera dessa kostnader. Så även med tanke på kostnaderna kan återvinning av många biprodukter inklusive vatten själv berättigas.

Rekommenderade produkter: Russell Eco FilterLiquid Solid Separator

Tvätterivatten
Vatten  spelar en stor roll inom tvättindustrin och precis som många av dessa typer av industrier, är det av stor vikt att hitta sätt att återvinna eller behandla vatten både när det gäller miljövård och för att hålla nere kostnaderna.

Rekommenderade produkter: Finex SeparatorLiquid Solid Separator

Energi
Ett av de nyaste områdena som Russell Finex har varit involverade i är produktion av drivmedel. Vare sig ni tillverkar etanol från majs grödor, biodiesel från sojabönor eller raps, kolvätebränsle från återvunna oljor eller någon annan typ av energikälla, är filtrering alltid ett avgörande skede i processen.

Rekommenderade produkter: Russell Eco FilterLiquid Solid Separator

Kontakta oss för mer information om hur vi kan möta er behov.

"Med minskade kostnader för avfallshantering och ökad produktionsdrifttid, spelar Russells Liquid Solid Separator en väsentlig roll i att hjälpa Finlays förbli Storbritanniens ledande tillverkare av koffeinfritt te och specialitet te."
Finlay’s
Malcolm Eade, Plant Manager