Testvideor

Produkttester spelar ofta en viktig roll vid val av rätt sikt eller filter för ditt användningsområde. Detta är anledningen till varför vi på Russell Finex har gjort omfattande investeringar i att se till att både våra testanläggningar och vår utrustning finns tillgängliga för er att testa era produkter. Detta ger er fullständig trygghet innan ni köper våra produkter.

Nedan finner du de mest populära testvideoerna som visar ett brett spektrum av applikationer där Russell Finex utrustning används. Du kan välja från menyn på sidan för att se några exempel där Russell utrustning har testats inom din industri.

Mest populära videor

liquid chocolate filtration

Chokladfiltrering

Eco Filter tar bort föroreningar ur färsk och återcirkulerad choklad.

industrial filters for liquid paint

Filtrering Av Flytande Färg

Russells fraktioneringssiktar är utmärkta för gradering av pulver och granulat

sieving and recovering metal powders

Återvinning Av Metallpulver

Siktning av återvunnet metallpulver med innovativ ultraljudsteknik Kvaliteten hos metallpulver som används vid produktion av komponenter, färg och beläggningar, har en direkt inverkan på kvaliteten hos slutprodukten, särskilt vid bearbetning av ädelmetaller som titan, brons, koppar etc. Därför är det absolut nödvändigt att eventuellt överflödigt pulver kan återvinnas och återanvändas. Siktning av pulver i början [...]

check-screening wheat flour

Kontrollsiktning Av Vetemjöl

Russell Compact Sikt ger kontrollsiktning med hög kapacitet.

"Russell Finex var det enda företag som var villigt att förse oss med en testenhet innan vi behövde åta oss att köpa någon utrustning. Detta gjorde att vi kunde prova testenheten ungefär en månad innan vi beslutade att detta helt klart var rätt val för oss."
Veolia Environmental Services
Peter Hithersay, Plant Manager Sheffield