Siktmaskiner för keramikindustrin

Russell screening-lösningar för keramikindustrin

Russell Finex började först tillgodose keramikindustrins unika problem i början av 1950-talet. Genom ett nära samarbete med våra kunder och införsel av nya och förbättrade tillverkningstekniker, kan Russell Finex nu erbjuda den mest omfattande serie siktar och filtreringsutrustning för denna marknad.

Ceramics-Collage

Russell Finex har levererat processutrustning för många olika användningsområden och kan skryta med en imponerande referenslista för leverans till stora keramikbolag världen över.

Några Huvudområden

Glasyr
Glaze

Russell Finex vidsträckta förståelse av keramikindustrin innefattar specialkunskap om siktning av glasyr. Vare sig ni tillverkar glasyr för dekorering eller skydd och vare sig de ska användas för sanitetsporslin, matporslin, kakel eller keramik för elektronik, kan vi hjälpa er med era behov av finseparering.

Rekommenderade produkter: Finex 22Russell Compact SieveFinex Separator

Keramikpulver
Ceramic Powders

Keramikpulver används inom många olika områden. Det är en nödvändig ingrediens vid byggnadskeramik, keramer för elektronik, keramiska täckskikt, kemiska processer och miljörelaterade keramiker. Russell Finex känner till keramikpulvrets unika egenskaper och kan hjälpa er förbättra produktkvaliten.

Rekommenderade produkter: Russell Compact SieveFinex 22Finex Separator

Lerslamma
Clay Slip

Lerslamma är tillverkat genom att blanda vatten och övriga ingredienser till en blandning som kan formgjutas. Denna metod, som kallas slip casting, används vid tillverkning av tunna, detaljerade produkter. Russell Finex har full förståelse för lerslammaindustrin och kan ge er specialiserade sikt- och separatorlösningar för att förbättra er produktkvalitet.

Rekommenderade produkter: Finex SeparatorRussell Compact Sieve

Grålera och kaolin
Ball and China Clay

De flesta typer av keramik för vitvaror innehåller både grålera och kaolin. Grålera hjälper till att forma lergodset och ger “green” styrka till stommen innan bränning, medan kaolin gör föremålet extra vitt. Russell Finex har erfarenhet av båda dessa material och tillhandahåller separationsutrustning av hög kvalité för att förbättra er produktkvalitet.

Rekommenderade produkter: Finex SeparatorEco Separator

Kontakta Oss för mer information om hur vi kan möta era behov.

"Efter att vi bytt ut fem originalseparatorer mot nya från Russel Finex, har vi ökat vår genomströmning med nästan 50%"
Zemex
Tom Oldaker, Plant manager Attapulgus site