Reservdelar

Full Reservdelsservice Och Support

Full range of spares for sieves and filtersRussell Finex’s verksamhetsidé “Customer trust, a Russell Must”, visar vårt engagemang för kundservice. Vi tror på vikten av att uppnå full kundtillfredsställelse och det avspeglas i vår omfattande efterköpsverksamhet.

På Russell Finex förstår vi hur viktigt det är att era produktionslinjer alltid rullar. Därför har vi gjort väsentliga investeringar i lagring av reservdelar. Våra officiella distributörer runt om i världen lagerhåller de mest efterfrågade reservdelarna. Detta ger er möjlighet till snabb leverans av den del ni behöver, var ni än befinner er.

Alla våra delar är av högsta kvalitet och vi kan garantera korrekt passform, överlägsen slitstyrka och längre livstid. Vi kan förse dig med ett överensstämmande certifikat på alla delar om så önskas. Dessutom, med undantag av slitdelar, har alla våra reservdelar en 12 månaders garanti mot tillverknings- och materialfel.

Sikt uppgraderingar

Omdukning

meshingOmdukning

Vi använder siktdukar av högsta kvalitet som genomgått strikta kvalitetskontroller. Detta garanterar exakta maskvidder och att optimal siktduksspänning kan uppnås, vilket resulterar i konstant produktkvalitet.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss
Klämsystem

superclampKlämsystem

Dessa snabbutlösande klämmor minimerar problemen med ständig justering av underklämmor genom att ge ett konstant och jämnt tryck.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss
Magnetiska Separator

magnetic-separatorEasy-Clean Magnetic Separator

Denna lättrengjorda magnetiska separator, helt i rostfritt stål, är designad för att tillhandahålla den ultimata lösningen vid kontrollsiktning av torra pulver. Detta genom att ta bort järnhaltiga föroreningar.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss
Russell Gated Outlet

gated-outlet-inflatedRussell Gated Outlet

Russell Gated Outlet för siktar och separatorer. Den kontrollerar utfödet av överkorn från sikten, vilket möjliggör att produkten stannar på siktduken längre och minskar förlusten av bra produkt.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss
The Russell Vibrastop

vibrastopThe Russell Vibrastop

Vibrastop är en revolutionerande starter för era vibrerande siktar, den eliminerar de stora rörelserna och ljudet vid start och stopp.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss

Filter uppgraderingar

Automatiskt Filtreringssystem

new-fms-systemFilter Management System

Systemet övervakar ständigt er filtreringsprocess utan medverkan av en operatör. Detta innebär minskade arbetskostnader och ökad produktivitet.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss
Ändkonsstöd

end-cap-supportÄndkonsstöd

The Filter End Cap Support är designad för att hjälpa operatören med säker montering och nedmontering av filter under rengöring och skötsel.

För mer information:

Läs mer Kontakta Oss