Självrensande Filter

Självrensande Filter För Avlägsnande Av Föroreningar Och Överkorn Från Era Produkter

Russell Finex självrensande filter för både industriellt och sanitärt bruk erbjuder en effektiv lösning för era vätskefiltrering ​behov. Våra Self-Cleaning Russell Eco Filter® förbättrar kvalitén på era produkter genom att ta bort överkorn från 15 mikron eller över.

Vår serie automatiska filter, som inte behöver filterpåsar eller patroner och med märkbart reducerad produktförlust jämfört med traditionella filter, är både kostnadseffektiva och miljövänliga, därav namnet ”Eco filter”.

 

Self-Cleaning Russell Eco Filter® använder ett unikt SpiroKlene system som håller ytan på på filterelementet ren hela tiden, vilket garanterar en optimal filtereffektivitet. Detta ger ett högt och konstant flöde, vilket är idealt vid filtrering i kontinuerliga processer.

Vår serie av självrensande filter är designade för enkel användning och skötsel. De är enkla att ta isär och rengöra, helt utan utan verktyg, vilket tillåter snabbt och effektivt byte på produktionslinjen och på så sätt öka produktiviteten. Enheterna passar enkelt in med resten av utrustningen på er produktionslinje och erbjuder en oerhörd filtreringskapacitet utan att ta stor plats.

Se en demonstrations video av Self-Cleaning Russell Eco Filter®

Självrensande Filter Valmöjligheter:

Sanitär-filter

Sanitary filter for optimum cleaningSanitär-filter

Högpresterande Russell Eco Filtret 803 designad för optimal rengöring, uppfyller kraven från livs- och läkemedelsbranschen som inte kan kompromissa med produktkvalitén.

För mer information:

Kontakta oss
Högtemperaturs-filter

High temperature in-line filter for filtering liquids up to 250°CHögtemperaturs-filter

Vår serie av mantlade filter kan filtrera vätskor vid tempereturer upp till 250C (480F) och lämpar sig för frityroljor, hartser och andra högtempererade vätskor.

För mer information:

Kontakta oss
Högflödes-filtrering

High flow filtration filter

Högflödes-filtrering

Eco filter 900 serien tillhandahåller exakta filtreringsnivåer ner till 25 mikroner och uppnår en flödeshastighet på upp till 200,000 l/h med en ständigt hög produktkvalité.

För mer information:

Kontakta oss
Russell Filter Management System

Monitors self-cleaning in-line filtersRussell Filter Management System

Eliminera inblandning av operatörer med Russell’s Filter Management System (FMS). Systemet övervakar ständigt er filtreringsprocess utan medverkan av en operatör. Detta innebär förminskade arbetskostnader och ökad produktivitet.

För mer information:

Kontakta oss

Vanliga användningsområden:

Material

Maskvidd

Kapacitet

Modell

µm

kg/hr

lbs/hr

Smält choklad

400

10000

22000

EF803J

Emulsionsfärg

100

8000

77000

EF502

Hög Temp. fenoplast

400

16500

36500

EF803DJ

Plastisolbaserad ytbeläggning

150

6000

13200

EF603

Tryckfärg

50

3000

6600

EF803D

Kontakta oss för mer information om våra filtersystems.

"Jag är säker på att Eco filtret har betalt sig själv på grund av ökad produktivitet och minskat avfall. Men vi har nog sparat in mest på grund av alla hälso- och säkerhetsfördelar."
Neville Chemical Company
Rob Lonergan, General Manager Anaheim plant