Gradering Av Chokladbrownies

Separationslösningen klassificerar choklad browniebitar försiktigt i två fraktioner för återanvändning

Återvinning och upparbetning är viktigt för alla processlinjer för att säkerställa att produktspill minimeras. Denna demonstrationsvideo visar graderingen av återvunna chokladbrowniebitar i två fraktioner med hjälp av vibrationsseparator. Installerad med ett siktdäck och 2 mm siktduk gör det möjligt att återanvända de 2 fraktionerna. I Denna specifika applikation uppnåddes en kapacitet på 160 kg/tim. Denna högeffektiva separator kan dock uppnå kapaciteter på upp till 10 ton/timme. Upp till 4 siktdäck kan monteras på Finex Separator™ och noggrann fraktionering och separering i ett enda moment uppnås. Tack vare av gummiupphängning på denna vibrationssikt, är överföringen av vibrationer till siktduken bättre än i fjädermonterade vibrationssiktar och ger därmed högre kapacitet. Med en vanlig elektrisk motor tillhandahålls driftshastigheter på 1400 rpm vilket också förbättrar prestandan hos separatorn.

 

Vanliga användningsområden för Finex Separator™ Om ni inte hittar den siktningsmaskin eller filtreringsutrustning som bäst lämpar sig för era önskemål, vänligen Kontakta Oss med er unika förfrågan, så återkommer vi med förslag på hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Rekommenderad produkt

Finex-Separator1

Vibrationsseparator

Denna serie industrisiktar används vid gradering eller indelning av material i olika partikelformat, i upptill fem fraktioner, vilket förbättrar produktens kvalitet och ökar er vinst.