Omdukning

Siktduk Av Hög Kvalitet För Siktar Och Filter Med Hög Kvalitet

Siktduk av hög kvalitet är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när ni väljer det företag som tillhandahåller er siktutrustning och omdukningsservice. Russell Finex använder bara siktdukar av högsta kvalitet för att komplettera vårt öviga utbud

Mesh-dept-2013-to-be-used-web-version

Russell Finex omdukningsservice

Om din siktduk går sönder, töjs ut eller skadas är omdukning normalt den mest ekonomiska lösningen istället för att byta ut hela siktduks-ramen. På Russell Finex är vi stolta över vår snabba service av högkvalitativ siktduk, ni kan förvissa er om att er siktningsutrustning underhålls till högsta standard och att vi alltid förser er med produkter av högsta kvalitet samtidigt som driftstopp hålls till ett minimum.

Omduknings tekniker som erbjuds från Russell Finex består av:

  • meshingVibrasonic Meshing – Ultraljudsrensnings system förlitar sig på tre kritiska delar: siktduks-ramen, siktduken och VDS systemet. Varje del av systemet måste underhållas väl för att försäkra en  prestanda ni kan lita på om och om igen. Läs mer om VDS.
  • Slitstark limning för storlekar upp till 2m – Vi kan serva ett stort antal olika siktduks-ramar, även ramar från andra företag.
  • Lämpat för livs- och läkemedelsbranschen – Ett säkert lim testat till FDA 175.300. lämpligt för livs- och läkemedelstillverkning av hög kvalitet.
  • Lim som är resistent mot höga temperaturer/lösningsmedel – Russell Finex erbjuder limtyper som är väl lämpade att motså såväl höga temperaturer som olika typer av lösningsmedel, som kan orsaka problem för konventionella limtyper.
  • Punktsvetsade/stöddukar för extra styrka –  Används ofta vid ökad risk att siktduken tar skada genom att material matas in från en högre höjd.
  • Siktduksramar med nätclip – Även om de siktdukar med lösningsmedelresistent lim klarar en högre spänning, passar  siktdukar med clips de företag som föredrar att byta ut sina dukar på plats.

Kontakta Oss för mer information om Russell Finex siktningstjänster och siktdukar.

Skydda era siktduksramar under förvaring med Russell Frame Guard™
frame-guard

The Russell Frame Guard

Russell Frame Guard™ är ett slittåligt förvaringssystem av hög kvalité designat för att skydda siktdukar och magnetiska separatorer från potentiella föroreningar då de inte används. Detta förlänger livslängden på era siktdukar.

Kontakta Oss