Russell Finex når regionala finalen av prestigefyllda HSBC Global Connections Competition

HSBC BlogFörst lanserat 2012, är HSBC Global Connections Competition ett initiativ som syftar till att stödja innovativa, medelstora företag att främja och öka sin internationella tillväxt. Utifrån 6.000 företag från fem regioner i Storbritannien, valdes sex företag från varje region ut för att dela sina  idéer med med två andra företag från varje region som gått vidare till den nationella finalen med chansen att berättigas ett lån på upp till £6 miljoner, plus ett pris på upp till £120.000.

Av 600 deltagare från Londonregionen, blev Russell Finex utvald som en av de regionala finalisterna som erkänns som en nytänkande tillverkare av skräddarsydda vibrerande siktar och in-line-filter för processindustrin med en stark vision för ytterligare tillväxt till utländska företag. Torsdagen den 18 april, 2013 samlades de sex utvalda företagen från Londonregionen i Canary Wharf, för att presentera sina planer för framtida tillväxt inför en grupp av HSBC affärsexperter för en chans att gå vidare till finalen av HSBC Global Connections Competition. De regionala finalisterna inbjöds även att delta i internationella utbyten över hela världen, där företag skapade nätverk, lyssnade och fick insikt från företagsledare och entreprenörer från några av de ledande företagen världen över. Även då Russell Finex inte valdes som en finalist visade denna erfarenhet precis hur långt vi har kommit som ett företag. Exportmarknaden är fortfarande i ett tidigt skede i utvecklingen och det finns en enorm potential för expansion utomlands.

“Att vara en regional finalist av HSBC Global Connections Competition från över sex hundra tävlande i vår region är ett bevis på den styrka, tid och ansträngning vi på Russell Finex har lagt ned för att bygga, utveckla och expandera vår globala marknad. HSBC har erkänt våra ansträngningar och det är upp till oss att fortsätta att utveckla strategier och arbetspartnerskap som kommer att fortsätta att förbättra vår verksamhet på den utländska marknaden “Ray Singh -. VD Russell Finex.