ProcessTeknik 2016 – Mässa förhandsvisning

Experter inom process och automation samlas på Göteborgsmässan

Besök Russell Finex i monter E03:12

ProcessTeknik, Skandinaviens största processteknikmässa, återvänder till Göteborg den 4-6 oktober 2016. Utställningen som hålls tillsammans med Scanautomatic, erbjuder en mötesplats för yrkesverksamma inom en rad olika processindustrier, och Russell Finex ser fram emot att medverka ännu en gång.

ProcessTeknik mässan 2016 Russell Finex

ProcessTeknik, tidigare Processteknikutställningen, hölls för första gången 2001 och gick samman med Scanautomatic under 2010 och samlar tekniker, ingenjörer, designers och yrkesverksamma inom förvaltning med olika bakgrund från tillverkning, automation och process. I år är det återigen dags för kombinationen av dessa två utställningar och erbjuda en utmärkt möjlighet för leverantörer och kunder från Skandinavien, Europa och längre bort att mötas och diskutera den senaste tekniken och branschutvecklingen.

Russell Finex är glada att kunna medverka vid utställningen och presentera det senaste utbudet av separationsutrustning, och erbjuda en utmärkt möjlighet för besökare att bli förevisade, diskutera och testa siktnings- och filtreringslösningar. Ett team av experter kommer att finnas till hands för rådgivning om de mest lämpliga lösningarna för specialmaterial, med en rad av uppgraderingar och anpassade alternativ som finns tillgängliga.

Processteknik-2016-datum-och-plats

Som världsledande inom separationsteknologi,har Russell Finex lämplig utrustning för ett antal branscher, såsom livsmedel, läkemedel, cellulosa och papper, kemikalier, färg, beläggningar och många andra. Företaget arbetar med välkända globala företag som Pfizer, GlaxoSmithKline och Nestlé, och utnyttjar dessa relationer när vi utvecklar nya produkter, vilka visas under utställningen ProcessTeknik.

Separationsutrustning på ProcessTeknik 2016

  • russell-screen-changer-processteknik-2016Russell Compact Airswept Sieve™ – En demonstration av denna vakuumtransportsikt, som kombinerar Russell Compact Sieve® teknik med pneumatiska transportlinjer kommer att visas under hela mässan. Med minimalt installationsutrymme erbjuder maskinen pneumatisk överföring och kontrollsiktning av material från lagringsplatser till ditt nästa steg av processen. Ett helt dammtätt system, som även skyddar operatörer från inandning av produkter.
  • The Self-Cleaning Russell Eco Filter® Dessa in-line industrifilter garanterar operatörens säkerhet med en helt sluten konstruktion. Ett innovativt självrensande system innebär att inga driftsstopp för isärtagning och rengöring av filterelement behövs, och en rad sanitära och högtemperaturmodeller finns tillgängliga, alla garanterar produktens renhet.
  • The Finex Separator™ – Denna cirkulära graderingsmaskin används för gradering av upp till fem fraktioner av vått eller torrt material, och kan tillämpas på metoder som avvattning, stoftavskiljning eller produktåtervinning. Finex Separator™ kommer att demonstreras tillsammans med följande:
  • The Russell Screen Changer™ Denna prisbelönta siktdäckslyftanordning förbättrar operatörens säkerhet och är användarvänlig , vilket reducerar driftsstopp. Denna enhet passar på alla runda separatorer, och kan enkelt flyttas mellan maskiner.
  • Russell Vibrasonic® Deblinding System Denna ultraljudssiktlösning möjliggör siktning av svåra pulver med finare nät. Genom att tillämpa en ultraljudsfrekvens på sikten elimineras igensättning, vilket ökar kapaciteten och siktdukens livslängd.

Besök Russell Finex i monter E03:12 och ta reda på mer om dessa och andra maskiner, eller prova online-verktyget processanimering nu.