ProcessTeknik 2016 Recension

Russell Finex visade upp sitt utbud av siktnings- och filtreringsutrustning vid Skandinaviens största process och automationsmässa

ProcessTeknik, Skandinaviens största processteknikmässa, återvände till Svenska Mässan i Göteborg mellan den 4 – 6 oktober 2016 för 16:e året i rad. Mässan, som hölls i samband Scanautomatic, tillhandahöll en plattform för företag och leverantörer som är engagerade i process och automationsindustrin, att diskutera och dela med sig av alla de senaste branschtrenderna, tekniker, processer och utrustning. Russell Finex var glada att vara på plats vid ProcessTeknik och visa upp sin innovativa industriella separationsutrustning.

ProcessTeknikMässa 2016 Recension

Mässan besöktes av mer än 10 000 process- och automationsentusiaster, där experter och affärsmän deltog och samlade över 300 utställare från hela världen. Förutom själva mässan, besökare hade möjlighet att besöka mer än 55 sessioner, tekniska seminarier och exekutiva nätverksevent, vilket gav möjligheter för experter att öka sina kunskaper och sina affärskontakter.

Den globala siktnings- och filtreringsspecialisten Russell Finex har över 80 års erfarenhet av design och tillverkning av separationslösningar över många processindustrier, inklusive livsmedel, läkemedel, cellulosa och papper, kemikalier, målarfärg, beläggningar och många andra. Företaget är synonymt med innovation, som investerar i forskning och utveckling av nya produkter för att möta behoven hos den moderna processindustrin, samt nya applikationer och branscher.

Företaget har arbetat med välkända globala företag som Pfizer, GlaxoSmithKline och Nestlé, och utnyttjar dessa relationer vid utvecklingen av nya produkter, såsom dessa som visades vid ProcessTeknik. Med ett världsomspännande nätverk av specialutbildade ombud och distributörer, har Russell Finex cementerat sitt anseende att leverera hög kvalitet i form av vakuumtransportsiktar, in-line industrifilter, cirkulära graderingsmaskiner, ultraljudssiktlösningar till a global kundbas, särskilt i Sverige och Skandinavien.

Med ett omfattande sortiment av industriell separationsutrustning, Russell Finex var glada att träffa ett stort antal potentiella kunder, samt ytterligare stärka befintliga relationer och ytterligare etablera sitt varumärke i regionen. Besökare utnyttjade alla möjligheter att få expertråd på plats, och att upptäcka hur produkter som siktmaskin Russell Compact Airswept Sieve®, Russell Vibrasonic® Deblinding System, Self-Cleaning Russell Eco Filter®, Finex Separator™ och prisbelönta siktdäcklyftanordningen Russell Screen Changer™ kan underlätta deras processbehov.

För att ta reda på mer om hur ett brett utbud av innovativa siktnings- och filtreringslösningar kan möta dina separationskrav, kontakta oss idag.