Metallpulver-siktmaskin hos Deloro Stellite

Att byta till moderna siktar minskar driftstopp vid produktbyte med 300 % och uppnår ROI efter några månader vid beläggningsarbetet i Indiana

I bearbetningsindustrier där produkter delar produktionslinjer, kan hastigheten på produktbytet göra skillnad mellan hälsosamma och inte så hälsosamma marginaler, och det kan vara avgörande att effektivisera produktionsprocessen från insats till siktning av slutprodukten.

Deloro Stellite, som letade efter en ny metallpulver-siktmaskin, beslutade sig för att optimera sin process och uppgraderade till en toppmodern Russell Compact Sieve® som såg snabbare produktbyte och snabb återbetalning som bidrog till slutresultatet.siktningssystem för metallpulver

Russell Compact Sieve® använder ett patenterat gummifjädringssystem som i kombination med dess snabba vibrationsmotor med 1 800 v/minut, och det lätt justerbara viktsystemet, gör så att mycket högre krafter kan överföras genom själva siktduken. Detta skapar en mer finjusterad och kraftfull siktning, vilket avsevärt ökar siktningseffektiviteten. Eftersom vibrationssiktar är fria från sprickor och helt tillverkade av polerat rostfritt stål, inklusive deras stativ, är alla ytor enkla att rengöra.

Ladda ner hela artikeln: Siktning metallpulver hos Deloro Stellite.

Kontakta oss för mer information om denna metallpulver-siktmaskin, eller om hur vi kan hjälpa till med dina specifika krav.