Ring oss +46 (0) 10 88 44 806

Villkor, Sekretess och Cookies

Villkor , Sekretess och Cookies

Välkommen till russellfinex.se . Denna webbplats ägs och drivs av Russell Finex Group , ett företag registrerat i England med registreringsnummer 294.532 vars registrerade kontor ligger på Russell House , Browells Lane , Feltham , Middlesex , TW13 7EW .

Besökare på denna webbplats är bundna av följande villkor så läs dessa noggrant innan du går vidare . Vid tillämpningen av dessa villkor , ” den här webbplatsen ” : följande delar www.russellfinex.se + russellfinex.com webbplats.

ansvarsfriskrivning

I denna webbplats vi kan ibland använda “Russell”, “vi” eller “oss” när vi hänvisar till Russell Finex i allmänhet.

Denna webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser. När du följer dessa länkar den externa webbplatsen kan visas i hela fönstret (i vilket fall du kommer att behöva använda bakåtknappen i din webbläsare för att återgå till denna webbplats) eller i vissa fall kan det förekomma inom ramen för denna webbsida plats (i vilket fall du kommer att kunna återvända till denna webbplats med hjälp av navigeringsknapparna inom ramen). Om en extern webbplats visas inom ramen för denna webbplats, är detta enbart för att underlätta navigering tillbaka till denna webbplats och tyder inte på något som helst ansvar för vår del för externa berörda webbplatsen. Dessa länkar är för att hjälpa dig att hitta relevanta webbplatser, tjänster och / eller produkter som kan vara av intresse för dig snabbt och enkelt. Det är ditt ansvar att besluta om någon tjänster och / eller produkter som finns via någon av dessa webbplatser är lämpliga för dina ändamål. Russell Finex ansvarar inte för ägarna eller operatörerna av dessa webbsidor eller för de varor eller tjänster som de tillhandahåller eller för innehållet på sina webbplatser och inte ge eller ingå några villkor, garantier eller andra villkor eller utfästelser i förhållande till någon av dessa eller ta något ansvar i förhållande till någon av dessa (inklusive något ansvar för varje påstående om att innehållet på en extern webbplats som denna webbplats innehåller en länk kränker immateriella rättigheter för tredje part).

All information eller råd som lämnas som en del av denna webbplats är avsedd att vara allmän och du bör inte lita på det i samband med skapandet av varje beslut . Russell Finex försöker se till att all information som tillhandahålls som en del av denna webbplats är korrekt vid tiden för införandet på hemsidan men garanterar inte riktigheten i denna information . Russell Finex ansvarar inte för några åtgärder du kan vidta som ett resultat av att förlita sig på sådan information eller rådgivning eller för förlust eller skada som du som ett resultat av att du tar denna åtgärd .

Russell Finex förbehåller sig rätten att övervaka all information som skickas eller tas emot via någon tillgänglig Forum . Russell Finex , efter eget gottfinnande och utan föregående meddelande , kan när som helst ompröva , ta bort eller på annat sätt blockera material som lagts .

Om någon del av denna webbplats erbjuder dig möjligheten att delta i eller läses från ett forum bör du vara medveten om att all kommunikation postat på forumet representerar synpunkter från den person som skrivit en sådan kommunikation och inte tas som synpunkter från Russell Finex . Russell Finex tar inget ansvar för något som publicerats på forumet av alla användare på forumet och du får inte använda forumet för att posta, överföra eller på annat sätt överföra information eller bilder som är kränkande , ett intrång i privatlivet eller på annat sätt olagligt .

Villkor

Den här webbplatsen innehåller material som innehåller text , videor , fotografier och andra bilder och ljud , som skyddas av upphovsrätt och / eller andra immateriella rättigheter . All upphovsrätt och andra immateriella rättigheter i detta material antingen ägs av Russell Finex eller har licensierats till den av ägaren ( s ) av dessa rättigheter så att den kan använda detta material som en del av denna webbplats.

Denna webbplats innehåller också varumärken , däribland Russell Finex emblemet . Alla varumärken ingår på denna webbplats tillhör Russell Finex eller har licensierats till den av ägaren ( s ) av dessa varumärken för användning på denna webbplats.

du får

tillgång till någon del av webbplatsen;
skriva ut en kopia av någon eller alla sidor för din egen personliga referens.

Du får inte

kopia (antingen genom utskrift på papper, lagring på disk, hämta eller på annat sätt), distribuera (inklusive distribution av kopior), broadcast, ändra eller manipulera på något sätt eller annat sätt använda något material som finns på webbplatsen förutom vad som anges under “Du får”.

Dessa restriktioner gäller i förhållande till hela eller delar av materialet på hemsidan ;
ta bort copyright , meddelanden varumärke eller annan immateriell egendom som ingår i det ursprungliga materialet från något material kopieras eller skrivas ut från hemsidan ;
länka till denna webbplats ;

utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande .

Om du vill ge en hypertext eller annan länk till denna webbplats , vänligen maila webmaster med detaljer om :

URL ( s ) av webbsidan ( er ) från vilken ni föreslår att länka till denna webbplats
URL ( s ) av webbsidan ( s ) på denna webbplats som du föreslår att länka

och vi kommer att överväga din förfrågan . Det är vårt beslut om huruvida vi godkänner din förfrågan och vi behöver inte göra det .

Ändringar Villkor

Russell Finex kan ändra villkor och friskrivningsklausul som anges ovan från gång till gång . Genom att bläddra i denna webbplats godkänner du att du är bunden av gällande villkor och friskrivningsklausul och så du bör kontrollera dessa varje gång du besöker webbplatsen .

Cookies

En cookie är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk . När du accepterar , läggs filen och cookien hjälper analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats . Cookies tillåter webbapplikationer att reagera på dig som individ . Webbapplikationen kan skräddarsy sin verksamhet till dina behov , gillar och ogillar genom att samla in och minnas information om dina preferenser .

Vi använder cookies trafik logg att identifiera vilka sidor som används . Detta hjälper oss att analysera data om webbsidan trafik och förbättra vår webbplats och tjänster i syfte att anpassa den till kundernas behov . Vi använder endast denna information för statistiska analyser ändamål .

Sammantaget cookies hjälper oss att ge dig en bättre webbplats och service , genom att möjliggöra för oss att övervaka vilka sidor du tycker är användbara och som du inte . En cookie inte på något sätt ger oss tillgång till din dator eller någon information om dig , förutom de uppgifter du väljer att dela med oss .

Du kan välja att acceptera eller avböja cookies . De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies , men du kan ställa in webbläsaren så att cookies om du föredrar det . Detta kommer inte att hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen .

Ändringar / Drift av webbplats

Russell Finex kan ändra formatet och innehållet på denna webbplats när som helst .

Russell Finex får uppskov med verkställigheten av denna webbplats för support eller underhåll , i syfte att uppdatera innehållet eller av någon annan anledning .

Russell Finex förbehåller sig rätten att säga upp tillgången till denna webbplats när som helst och utan föregående meddelande .

Data Protection

Personliga uppgifter som lämnas till Russell Finex Group eller andra Russell Finex företag via denna webbplats kommer endast att användas i enlighet med vår integritetspolicy . Vänligen läs detta noggrant innan du går vidare . Genom att ge dina personuppgifter till oss samtycker du till dess användning i enlighet med vår integritetspolicy .
för klagomål

Om du har en fråga eller ett klagomål om denna webbplats , vänligen kontakta marknadsavdelningen på : marketing@russellfinex.com

Jurisdiktion

Dessa villkor regleras av och tolkas i enlighet med engelsk lag och i händelse av eventuella tvister som uppstår i samband med dessa villkor eller eventuella tvister som uppstår i samband med hemsidan under kontrakt eller skadestånd eller annat den engelska domstolarna kommer att ha icke – exklusiv jurisdiktion över sådan tvist .

Sekretess

Vi respekterar alla som besöker den här webbplatsen . Läs vår sekretesspolicy noga så att du kan förstå hur vi samlar in och använder den personliga information som du lämnar till oss .

Genom att lämna dina personuppgifter till oss , kommer du anses ha gett din tillåtelse för upplysningar som avses i denna policy .

Vad gör denna integritetspolicy täcker ?

Denna sekretesspolicy täcker vår användning av din personliga information som samlas in genom eller i samband med den här webbplatsen . Vid tillämpningen av denna policy , ” den här webbplatsen ” : följande delar www.russellfinex.com webbplats :

www.russellfinex.se / produkter
www.russellfinex.se / industrier
www.russellfinex.se / testvideor
www.russellfinex.se / om-oss
www.russellfinex.se / reservdelar
www.russellfinex.se / senaste-nytt
www.russellfinex.se / kontakta – oss

som kan länka till andra Russell Finex webbsidor .

Vem är ansvarig för de personuppgifter som samlas in på denna webbplats ?

Russell Finex Ltd , ett företag registrerat i England med registreringsnummer 294.532 vars registrerade kontor ligger på Russell House , Browells Lane , Feltham , Middlesex , TW13 7EW , styr personuppgifter som samlas in på denna webbplats .

Särskild Observera – Om du är under 13 år gammal

Om du är under 13 år gamla snälla inte skicka oss din personliga information ( t.ex. ditt namn , adress och e-postadress ) . Om du är under 13 år och du vill ställa en fråga eller använda denna webbplats på något sätt som kräver att du skickar in din personliga information vänligen få din målsman att göra det för din räkning .

Insamling och användning

Vi samlar och använder personlig information ( såsom namn , adress , telefonnummer och e-post ) för att :

svara på frågor eller önskemål som lämnats av dig
behandla beställningar eller ansökningar från dig
administrera eller på annat sätt fullgöra våra skyldigheter i förhållande till något avtal som du har med oss
förutse och lösa problem med varor och tjänster som levereras till dig
skapa produkter och tjänster som kan uppfylla dina behov .

Som en del av de tjänster som erbjuds till dig via vår webbplats , kan den informationen som du lämnar till oss att överföras till länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ( ” EES ” ) . Som exempel kan detta ske om någon av våra servrar emellanåt finns lokaliserad i ett land utanför EES eller någon av våra tjänsteleverantörer finns lokaliserade i ett land utanför EES . Dessa länder kanske inte har samma dataskyddslagar till EES . Om vi överför dina uppgifter utanför EES på detta sätt kommer vi vidta åtgärder för att se till att dina personliga uppgifter fortsätter att vara skyddade . Dessutom , om du använder våra tjänster när du befinner dig utanför EES kan dina uppgifter överföras utanför EES i syfte att förse dig med dessa tjänster .

Förutom vad som anges i denna integritetspolicy , kommer vi inte att lämna någon personlig information utan din tillåtelse om vi har laglig rätt eller skyldighet att göra detta ( till exempel om det krävs för att göra detta vid en rättsprocess eller för att förebygga bedrägerier eller annat brott ) eller om vi anser att sådan åtgärd är nödvändig för att skydda och / eller försvara våra rättigheter , egendom eller personliga säkerhet och de av våra användare / kunder etc.

Att ge dig ytterligare information samt dela din information

Från tid till tid vi skulle vilja använda dina personuppgifter för andra ändamål än som anges i avsnittet ovan . Vi anser att dessa ytterligare användningsområden kommer att vara till nytta för dig . Men vi förstår att du kanske inte vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt . Vi kommer inte att använda din information för de ändamål som anges nedan om du har angett att du inte vill att vi ska använda dina uppgifter på det här sättet när du skickar in informationen . Dessutom, om du någon gång vill att vi ska sluta använda dina uppgifter för något eller alla av nedanstående ändamål , kontakta oss gärna . Vi kommer att stoppa användningen av din information för sådana syften så snart det är praktiskt möjligt att göra så . I sådana fall kommer vi dock att fortsätta att använda dina personuppgifter för de ändamål som anges i avsnittet ovan så länge det är rimligt att göra så .

Från tid till vi skulle vilja använda den information du lämnar till oss för :

Vi kommer inte att lämna ut ditt namn , adress , e – postadress eller andra personuppgifter du lämnar till oss med tredje part .

Insamling av icke – personlig information

Vi kan automatiskt samla in icke – personlig information om dig som t.ex. vilken typ av webbläsare du använder eller den webbplats från vilken du länkade till vår webbplats . Vi kan även aggregerade uppgifter som du har lämnat till webbplatsen ( t.ex. din plats och den bransch du är i ) . Du kan inte identifieras utifrån denna information och den används endast för att hjälpa oss att erbjuda en effektiv service på denna webbplats . Vi kan från tid till annan förse tredje part med denna icke – personliga eller aggregerade data för användning i samband med den här webbplatsen .

E – post , feedback och Forum Facilities

Om vid någon tidpunkt denna webbplats erbjuder någon e – post , feedback eller forum anläggningar , kan vi samla in de uppgifter som du lämnar . Sådan information kommer att användas i enlighet med denna integritetspolicy .

Bibehålla korrekta register

Vi strävar efter att hålla vår information om dig så korrekt som möjligt . Om du vill granska eller ändra de uppgifter som du har lämnat till oss , vänligen kontakta oss enligt nedan .

Säkerheten för dina personuppgifter

Vi har implementerat teknologi och politik med målet att skydda din integritet från obehörig åtkomst och felaktig användning och kommer att uppdatera dessa åtgärder allteftersom ny teknik blir tillgänglig , när så är lämpligt .

Användning av dina personuppgifter lämnas till andra webbplatser

Vi kan inte hållas ansvariga för sekretesspolicy och praxis för andra webbsidor även om :

Vi rekommenderar att du kollar upp policyn för varje webbplats du besöker och kontakta ägaren eller operatören av en sådan webbplats om du har några funderingar eller frågor

Kommer denna integritetspolicy förändring ?

Från tid till annan kan vi göra ändringar i denna integritetspolicy . Om vi gör några väsentliga ändringar i denna integritetspolicy och det sätt på vilket vi använder dina personuppgifter kommer vi att publicera dessa ändringar på denna sida och kommer att göra vårt bästa för att meddela dig om alla väsentliga förändringar . Se vår sekretesspolicy på en regelbunden basis .

Hur du kan kontakta oss

Om du vill kontakta russellfinex.com om vår sekretesspolicy , kan du göra det genom att skicka e-post marknadsavdelningen på : marketing@russellfinex.com

Kontakta Oss