Ring oss +46 (0) 10 88 44 806

Filtrering av flytande chocklad

Självrensande in-line-filter för kontroll av flytande choklad

Det självrensande filtret Russell Eco filter® är en integrerad del av tillverkningsprocessen för flytande choklad och ger de väsentliga kontrollåtgärder som behövs för att avlägsna föroreningar från och säkra kvaliteten på din flytande choklad . Oavsett om du producerar kakaomassa , kakaosmör, eller sysslar med tillverkning och bearbetning av flytande choklad, så kommer installationen av detta självrensande filter i din process ge dig en högpresterande filtreringslösningsom du kan lita på.

Russell Finex är väl medvetna om att att chokladtillverkarna också kräver högre sanitära normer, och har därför utvecklat Russell Hygien Filter ™ utformat för sanitära applikationer. Den höga ytfinheten och avsaknaden av skrymslen samt det enkelt kan demonteras ger möjlighet till en snabb och grundlig rengöring. Det självrensande filtret och Hygien Filter ™ har båda unika självrengörande skrapsystem som möjliggör kontinuerlig borttagning av stora föroreningar. Filterelementet är återanvändbart och eliminerar miljöpåverkan samt kostnader som medföljer med patroner och påsar.

Det självrensande filtret Russell Eco Filter – skyddar din flytande choklad från föroreningar

Detta lågunderhålls och högpresterande självrensande filter används av ett flertal av de stora chokladtillverkarna över hela världen och är idealiskt för att filtrera jungfruchoklad efter conchning eller under lastning eller lossning från tank samt för filtrering av återvunnet choklad.

Förutom att leverera det självrensande filtret för jungru- och återvunnen choklad, erbjuder Russell Finex också Finex Separator ™ för omarbetad choklad, en högpresterande separator för att avlägsna föroreningar såsom folier och fyllningar.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan möta dina behov.

Kontakta Oss